Musikaler och frukost

God morgon kära vänner!

Det är söndag och jag ska iväg till kyrkan lite senare, men först tänkte jag kika in och säga hej till er! Det börjar verkligen kännas att hösten är på väg och jag har det ganska kallt här hemma, får nog se till att höja värmen lite. Har ni några roliga planer för dagen?

Jag ska som sagt till kyrkan och efter det är vi ett gäng kompisar som ska träffas och spela och sjunga lite. Det är något jag verkligen tycker är svinkul! Ofta sjunger vi våra favoritpsalmer och gör egna tappningar på dom men givetvis sjunger vi kommersiella låtar också! Under förra hösten diskuterade vi faktiskt möjligheten att sätta upp en musikal, sälja biljetter och uppträda inför publik. Det var något som vi alla var riktigt taggade på, men sen kom ju Corona och satte stopp för detta. Vi har hittat en musikal som heter Speedheater som nog är ganska så okänd, men innehåller galet bra musik. Vi har börjat smygöva lite eftersom vi alla vet att Corona kommer gå över en vacker dag. Om jag kommer kunna vara med i musikalen är ju inte helt säkert med tanke på min flytt till Sydamerika. Vi får se helt enkelt!

Har ni varit på några musikaler? En av mina absoluta favoriter är Så som i himmelen! Och Mamma Mia är också galet bra! På min bucketlist står att åka till både England och USA för att gå på dom stora scenerna och se Cats, Sound of Music och Phantom of the opera.

Nu börjar min mage kurra hörrni, jag har ju inte ätit frukost än! Ofta blir det bara en macka med ost på, men idag tänkte jag faktiskt anstränga mig och göra havregrynsgröt. Det står man ju sig bra på eftersom jag inte vet när jag hinner äta lunch idag.

Hörs snart igen, mot köket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *