Mina Sydamerika planer går bra

Hej. Så mina planer på att resa till Sydamerika verkar gå sin väg. Vad ska jag göra där undrar ni? 
 
Jag är i kontakt med en kyrklig organisation som genomför olika uppdrag i olika länder i Sydamerika, bland annat så lär de barn engelska. Jag ska därför åka dit och bli engelsklärare i en termin eller så. Det ska bli super spännande. Jag tror jag kommer att åka någonstans i November eller December. Där börjar de skolåret i Januari, så jag bör komma dit innan för att typ förstå hur det funkar och så. Jag vill gärna åka i November, så får jag lite tid att göra roliga utflykter. Jag ska först till Colombia i ett halvår, får se om det blir längre än så sen och till ett annat land. Om allt går sin väg ska jag till Bogotá, som är huvudstaden. Jag har varit där en gång för många många år sen. Jag har ett bra minne av att staden hade allt att erbjuda, bra barer, bra restauranger, jag minns att jag köpte mina Global knivar där om jag inte minns fel. Hur som helst. Det ska bli SPÄNNANDE.  

Sen är det klart att vi får se hur det här med Corona utvecklar sig men länderna börjar öppna upp. Det måste betyda att i december eller till och med november ska det funka att åka till Sydamerika. Det är dock så oklart, man vet aldrig om det blir en andra våg av detta eller inte. 

Colombia, Bogota, City, Colombia

Nä, nu ska inte jag tråka ut mer med mina planer och grejer. Det är fortfarande planer och inget som är 100 % skrivet på sten. Jag är i alla fall mycket tacksam med Gud som jag vet kommer att ge mig möjligheten till det här! 

Vi hörs! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *