I AM BACK!

Hallå mina kära troende och icke troende vänner.

Det är mer än ett år sen jag har bloggat och nu är jag tillbaka här. Antagligen har jag tappat en hel del av mina läsare. Det måste jag har gjort. Vilket är jättetråkigt men det är väl mitt eget fel.

Jag ska ge en e-cigg till alla som kommenterar det här inlägget som tack för att ni läser min blogg. Nä, man ska inte lova saker man inte kan hålla kanske, eller hade jag varit rik som bara den, hade jag nog hållit mitt ord här, men det är jag inte. Hur som helst.

Anledningen till att det har varit så länge sen jag var inne på min blogg och skrev är för att jag var tvungen att åka hem till Polen och vara där en längre period. Jag har varit på ett uppdrag där genom en förening som gav mig möjlighet att sprida glädje och guds ord. En utmanande och tillfredsställande uppgift utan dess like. Jag är så glad att jag fick den chansen och är så tacksam för alla fina människor som jag har fått lära känna och som faktisk har fått det lite bättre tack vare arbetet vi gör med den föreningen vi arbetat på. Det har lett mig till att tänka på hur fantastisk världen är, jag var ju i ett enda (känt) land men tänk hur det kan vara att bo i ett helt annat land där man aldrig förr har varit, det måste vara hur kul som helst att lära känna en helt ny kultur.

Förvisso är jag av polsk ursprung men att vara där nu var som att jag lärde känna en hel ny kultur eller kanske inte hel ny, men som att jag återupptäckte den. Det var en vacker erfarenhet och det är något ni kanske ska göra ni med.

Ja, nu hoppas på att vara tillbaka med bloggande, vi får se vad livet har mer att erbjuda.

Nu när jag är tillbaka har jag börjat tänka på nya saker att göra, nya projekt. Jag söker efter bra fastighetsförmedling Alingsås nämligen. Alingsås är en liten stad som ligger relativ nära Göteborg med en mysig anda, minns inte jag fel är det känt som potatisstaden, de hade till och med en webbsida lik Facebook vars namn var potatisstaden punkt esse, jag tror jag till och med hade en profil där. Det var en mycket mycket enklare variant än Facebook och den dog väl ut när Facebook tog över världen eller innan det. Ja, hur som helst, jag söker efter boende där, för dess närhet till Göteborg, jag har projekt i Göteborg men vill inte riktig bo i Göteborg, inte än. Alingsås är lagom för mig känner jag och det tar typ en halvtimma att åka dit med snabbtåget. Staden har också ett pendeltåg men ingen aning hur lång tid tar det med pendeltåget från Alingsås till Göteborg, men om snabbtåget går på 30 minuter, så går pendeltåget på en 45 minuter maximalt. I Polen fick jag ibland åka upp till 2 timmar om dagen för att komma till vissa ställen, så det här borde inte vara några problem.

Vad mer finns det för fakta om Alingsås som jag känner till? Jag tror hela kommunen har cirka 40000 invånare, men i stadens kärna bor det runt 15000. Det är mycket naturnära och vacker, det finns bra områden att gå ut på, undrar dock vad är utbudet av utelivet, jag antar att det är mestadels Göteborg som gäller. Ja, det är iallafall planen. Vi får se vad som händer med mig och mitt liv, det är många projekt på ingång, dock är det saker som inte är spikade än. Jag har även fått erbjudande om att fortsätta med några projekt utomlands, vilket också låter väldigt intressanta men jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag har varit utomlands så länge att det vore skönt att stanna hemma ett tag.

Ja, men en projekt som jag gärna vill hålla vid liv är att skriva i bloggen, berätta mer om mitt liv för er. För mig är skrivandet ett sätt att ventilera mina tankar, att bli kvitt det som händer uppe i min hjärna och få ordning på mina idéer.

Ja, men det här blev ett riktigt långt inlägg känner jag, så nu ska jag ge dina ögon en vilostund. Jag ska ta tag i lite saker jag behöver ta tag i och så hörs vi vid ett annat tillfället.

Ha det bra allihopa, vi hörs snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *