Sommaren och semestern är här!

Hej mina vänner! 

Nu var det riktigt längesedan jag kikade in här och skrev några inlägg! Och varför kommer det sig undrar ni? Jo, jag har faktiskt ingen bättre förklaring än att livet kommit emellan. Jag har haft det fullt upp de senaste månaderna och det har egentligen varit rätt kul, det har känts bra att ha mycket att göra. Jag har varit mycket på föreningen, med mina vänner och med min familj. Jobbat har jag ju såklart också gjort men det är inte jobbet som varit stressigt, det har faktiskt varit rätt lungt. Däremot har jag haft många vänner som behövt flytthjälp på helgerna eller skjuts till ställen, föreningen har jag hjälpt mycket också att renovera några gamla rum och jag har tyckt om att umgås mycket med mina nära. 

Så, hur mår ni i denna ljuvliga sommarkväll? Jag mår fint iallafall, jag njuter att jag nu faktiskt kommer att ha min första officiella semetser-dag imorgon och det ska jag och några kompisar som också fått semester fira med att bada hela dagen på vårat favoritbad här i stan och gå ut och äta riktigt god mat på vår favorit-restaurang efter det på kvällen! Så vi hoppas på fint väder imorgon men hela nästa vecka ska bli riktigt varm faktiskt så det bådar gott. 

På tisdag ska jag (på tal om att hjälpa vänner och skjutsa runt dom som inte har bil eller körkort haha..) hjälpa en vän att skjutsa henne till alingsås där hon ska till medestetica och göra en behandling berätta hon, och medans hon är där tänkte jag kolla runt i staden litegrann och reka efter något härligt fik som vi kan fika på när hon är klar, alinsås kallas ju nämligen för kaféstaden eftersom de har så många fik!

Jag tänkte avsluta nu men vi hörs snart igen, nu kommer jag har mer tid att skriva under semestern, tror jag iallafall, det hoppas jag! Medans jag är borta kan väl ni kommentera om ni har semester eller vad ni gör i sommar?

Kram på er.

Deckchairs, Sea, Beach, Seaside, Seagull, Summer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *