Snart långhelg!

Hej på er alla läsare!

Hoppas ni mår lika strålande som jag gör. Idag är det onsdag vilket innebär att det bara är en arbetsdag kvar till långhelgen, så skönt det ska bli! Slutar dessutom tidigare imorgon, det är inte ofta det händer så ser lite extra fram emot det. Som jag berättade igår ska jag åka hem över långhelgen och umgås med familjen, eftersom det var ett tag sen vi träffades nu så tänkte jag åka redan efter jobbet imorgon, maximera tiden med familjen. Tänkte ju även försöka träffa kompisgänget, hoppas vi får till det så att vi alla fem kan träffas. Det är ju så svårt när alla är så upptagna med sina egna liv men ska sträva efter att få ihop något, om inte annat en kaffe i solen.

En av mina vänner arbetar som personlig assistent. Vi pratade i telefon häromdagen om hans brukare och vad de brukar göra tillsammans. I detta vårväder vill man ju inte annat än vara ute, i alla fall när solen skiner, haha! Jag mindes själv tillbaka till när vi var yngre och cyklade mycket tillsammans så föreslog för honom att det kanske är något det kan göra. Dock har de tydligen inte hittat någon cykel för hans klient, då han är rörelsehindrad har han svårt att bemästra en vanlig cykel. Efter vårt samtal satt jag och funderade på det medan jag sökte runt på nätet. Fann Monty trehjulingar som tillverkar just cyklar och andra fordon för vuxna och handikappade. Ska ta upp det med min polare i helgen.  Blev så glad att jag hittade det då alla borde få uppleva den underbara känslan av att färdas fram i vårvinden på en cykel.

Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska köpa till mina föräldrar förutom en påskblomma. Ska nog höra med mina syskon om de har några förslag, blir lättare ibland när man slår sina kloka hjärnor ihop ju!

Vet inte hur aktiv jag kommer vara här under långhelgen så vill redan nu passa på att önska er en glad påsk! Njut av ledighet, god mat, nära och kära 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *