Påsk-planer!

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår bra tack, jag sitter och jobbar just nu faktiskt och tänkte att jag tar en liten kaffepaus och passar på att skriva ett inlägg. Det är ju påsk i helgen, så jag är ledig på fredag och idag fick vi veta att vi får sluta kl 14 på torsdag, så det känns skönt faktiskt. Mina planer i helgen är att hälsa på mina föräldrar och familj, alla syskon ska samlas och så ska vi umgås hela ledigheten, äta god mat och gå förhoppningsvis SOLIGA promenader! Så det ska bli mysigt med riktigt familjetid. Det är inte så ofta alla syskon kan komma samtidigt nuförtiden, alla har sina egna vuxna liv.

Mamma ringde precis och frågade om jag kunde ta med gräddsifonpatroner göteborg till henne så hon inte behöver beställa online för hon är lite okunnig på det där haha, så jag sa att jag hjälper henne med det såklart. Jag antar att hon bakar en massa kakor och tårtor och grejer nu inför helgen, det är min mamma det!

Jag hoppas jag kan träffa några gamla vänner också när jag ändå är hemma i helgen, vi pratade om att ses alla 5 som är från det gamla “gänget”, 2 st bor fortfarande kvar och 2 andra precis som jag har flyttat hemifrån men skulle också hem på påsk.

Jag tänkte faktiskt att jag skulle köpa med en påskpresent till mamma och pappa också som är “värdpar” för hela helgen, det hade känts mysigt tycker jag. Om ni har några bra förslag på vad jag kan köpa får ni gärna kommentera det! Jag tänker mig någon blomma och sen också något mer personligt till både mamma och pappa. Hmm, jag får tänka vidare på det här..

Nu måste jag fortsätta jobba igen, ha det så gott folket! Hejhej.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *