Hej där!

Hej på er mina vänner!

Hur mår ni? Jag mår bra, solen skiner och himlen är blå. Jag tänkte egentligen bara uppdatera er här på bloggen lite, jag har hittat på lite grejer sen vi sågs sist. Jag har varit mycket hos föreningen som vanligt, vi har renoverat lite i lokalen, målat några väggar som är väldigt gamla och har haft fula fläckar på sig. Så det målade vi över med en fin grå färg och spacklade igen några hål! Det var kul att fixa med, vi var där förra helgen, hela lördagen o fixade, sedan gick vi ut och åt allihopa som hade varit med på dagen och renoverat, vi var på tapas restaurang i göteborg och det var sååå god mat! Så det var en jättemysig helg faktiskt!

Just nu är jag på föreningen och ska ha ett möte med allihopa, efter det ska jag på lunchträff med två kompisar och äta sushi på bästa stället här i stan! Ska bli gott, klockan är 11 och jag har redan börjat bli tokhungrig. Nu blir det mycket snack om mat här känner jag haha!

Hur är det med er då? Det vore kul om ni skulle vilja kommentera lite så vi kan ha någon slags dialog, jag ser att det är många som läser mina inlägg men inte så många som kommenterar. Hade varit roligt att lära känner er mina läsare och få veta vilka det är som följer mig, min blogg och mitt liv. Så jag har några frågor till er;

Vad heter ni?

Hur gamla är ni?

Var bor ni, i vilken stad?

Och hur kommer det sig att ni läser min blogg?

Hoppas att några hör av sig så vi kan lära känna varandra lite! 🙂 Nu ska jag iallafall dra mig mot lunchträffen jag pratade om snart! Ni får ha det så bra så länge, så hörs vi snarat.

Hej då på er! (och glöm inte att kommentera 😉 )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *