Tisdagmorgon

Hejsan!

Hur mår ni? Jag mår bra, äntligen är jag frisk, jag har ju haft otur och har varit sjuk väldigt länge nu, men jag har hört om flera som haft långdragna sjukdomar och många som varit sjuka runt omkring mig, familjen och flera i föreningen.

Idag ska jag iallafall jobba, börjar lite senare idag så har en sovmorgon just nu som jag spenderar framför datorn med en kopp kaffe. Därför tänkte jag att jag skulle slänga in ett blogginlägg när jag ändå har tid. Jag har också fått ett uppdrag från föreningen där dom bad mig att kolla efter lite snygga, sköna och ergonomiska kontorsmöbler i alingsås. Dom tycker att jag har bra smak för inredning och jag måste väl ändå hålla med, jag tycker att jag lyckats bra med min lägenhet. Så det känns kul, just nu kollar jag på google, söker runt och ser vad jag hittar. Någon dag tänkte jag ta med mig någon från föreningen och kolla lite fysiska butiker i alingsås men jag tror att beställa online såklart hade varit smidigast.

Idag ska jag faktiskt ha en middagsbjudning också, min familj kommer hem till mig direkt efter jobb och skola och så ska jag bjuda på middag. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska laga men det lutar åt min lasagne, det vet jag att alla tycker om och jag gör faktiskt en riktigt bra lasagne om jag får säga det själv. Det är rätt smidigt också att låta den vara i ugnen medans jag dukar osv. Japp, det får bli lasagne, nu har jag bestämt mig. Då ska jag iväg och köpa lite ingredienser innan jobbet nu också.

Så jag får faktiskt dra mig. Vi hörs snart igen, må gud gå med dig varje steg du tar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *