Nya projekt och finansieringen.

Hallå där alla mina läsare!

Som ni hörde från mig i mina förra inlägg har jag skrivit om att jag var sjuk, vintertiden tar hårt på mig och jag känner många gånger att jag kanske borde bo i ett varmare land på vintertiden. Nu kommer ju våren och bättre tider väntar!

Tack till Gud att jag har mått så mycket bättre på senaste tiden och alla på föreningen har varit ett bra stöd och varit där för mig, jag tror att all kärleken som strömmar från Gud genom dem har gjort att jag mår bättre. På tal om föreningen har de börjat komma med nya idéer och projekt och många av dessa är ju jätteintressanta och jag tror starkt på att, med Guds hjälp, ska det hjälpa vår verksamhet till det bättre. Dock, så som med alla planer och projekt kräver det finansiering. Jag tog mig an uppgiften i föreningen att hitta ett bra företag som kan ge bra villkor när man vill låna pengar och hittade Fedelta, som erbjuder företagslån. Jag började genast kolla in företaget och det ser lovande ut.

Det vi behöver göra innan vi tar oss ann ett lån är att bestämma oss för vilket eller vilka projekt vi ska utveckla de kommande månaderna, så kan vi också veta vad vi har i kassan och vad vi behöver låna. Planering är viktigt i alla projekt. Detta får mig att tänka på om man inte skulle kunna läsa någon kurs om projektplanering, det vore nog bra för mig i och med att jag är så engagerad i föreningen.

Nå väl gott folk, hoppas ni har en riktig grym helg, jag ska själv fortsätta njuta av min lördag här och imorgon ska jag träffa några nya vänner jag träffade genom några andra kompisar. Det ska bli kul att hitta på något nu när solen är ute en längre tid.

Ha det bra mitt folk, vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *