Still sick..

Hej!

Sad news, jag är fortfarande sjuk. Men, det har blivit bättre iallafall, nu har det ju gått 2 dagar och jag har legat inne och kollat på serier, läst bok och sovit. Druckit mycket té ha jag gjort också! Men jag har också fått ett uppdrag av en person i föreningen som bad mig kolla upp en grej, för att jag frågade om han behövde hjälp med något jag kan göra hemifrån via datorn. Så jag kunde hålla mig lite sysselsatt tänkte jag. Så jag har legat och googlat om skivor i plast, detta för att vi har ett litet uteställe på föreningen och iochmed att det snöat så mycket nu i vinter så har plasttaket där över gått sönder. Han själv är inte så bra på att googla grejer, han som behövde hjälp med det här, så jag erbjöd mig att kolla runt lite på bra alternativ till plasttak som också är tåligt så det inte går sönder om det ligger mycket snö på!

Jag har också börjat planera lite fix här hemma hos mig, bland annat har jag kollat på lite tavlor och hyllor, mina väggar i lägenheten är så tomma har jag märkt nu när jag legat och kollat mig omkring i sängen haha! Får nog bli lite googling på det med, Jag skulle vilja ha något snyggt motiv, gillar inte texter och citat så mycket i tavlor, vill hellre ha något bild på något djur, eller bara nåt som ser snyggt ut. Jag tänkte att jag kunde lägga in lite bilder här i inlägget på typ vilka tavlor jag vill ha, så kanske ni kan kommentera vad ni tycker? Det hade varit jätteroligt.

Imorgon är det fredag och jag lär väl fortfarande vara sjuk då, men jag hoppas att jag är lite piggare på lördag och söndag så jag ändå kan ha en rolig helg och hitta på någonting. Jag tänkte fråga några kompisar om dom ville åka till ikea och kolla på tavlor först, men sen kom jag på att det blir nog för jobbigt, jag är ju ändå sjuk.  Men om dom inte är för rädda att bli smittade kanske vi kan träffas och kolla på film på lördag, eller käka brunch på söndag. Vi får se!

Jag hoppas ni mår bra iallafall, vi hörs nog snart igen, jag börjar ju bli bra på det här med att blogga, eller vad säger ni?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *