En sjuk tisdag.

Hej allihopa!

Det är tisdag morgon och här sitter jag och läser en bok om kassasystem och fortnox, vad gör ni? Jag är faktiskt sjuk, tyvärr, och jag lyckades ändå vakna tidigt, kl 07, när jag inte behöver! Jag får sova hur länge jag vill idag och då vaknar jag 07, men när jag annars ska till jobbet den tiden är ju allt jag vill göra att bara somna om. Lustigt det där. Jag har iallafall sedan kl 07 kollat på serier, druckit té och hostat. Tillslut tröttnade jag på serierna så jag tänkte att det är bättre för hjärnan att läsa en bok, kanske blir jag lite trött också och kan somna och sova några timmar. Det hade varit bra, jag tror när man är sjuk att man ska försöka sova mycket, så blir man frisk.

Jag hade ändå en bra helg, det var inte förän i söndags som jag började känna av förkyldningen och känna mig hängig. Så i lördags var jag ute på en lång skogspromenad med några vänner. Vi tog på oss rejäla kläder och packade varsin matsäck, precis som när man var liten och skulle på skolutflykt med klassen, haha. Det var faktiskt väldigt skönt, vi var ute och gick totalt 5 timmar, med paus på 1 timme inkluderat. En av mina vänner har två stycken golden retrierver hundar som var med oss, jag tycker det är så härligt när man ser hundar vara ute och springa lösa i skogen och busa och ha kul. Dom heter Doctor och Jones, så dr Jones ihop, haha vet inte varför han har döpt dom så konstigt. Jag tror jag tog någon bild på dom där ute i skogen så kan slänga in den här i inlägget tänkte jag.

Jag hoppas verkligen jag blir frisk snart, jag kan lätt bli ganska uttråkad av att bara ligga hemma, och jag tycker det är jobbigt att missa så mycket på jobbet. Kommer även missa mötet med föreningen ikväll, men vi brukar alltid anteckna det vi pratar om och tar upp på varje möte så jag missar väl ingenting egentligen. Bara tråkigt att inte vara med tycker jag.

Nu ska jag iallafall fortsätta på boken tänker jag, ska nog göra en till kopp té också, hade precis köpt hem mitt favoritté när jag handlade förra veckan innan jag ens blev sjuk, så det var ju tur, skönt att slippa dra mig ut till butiken!

Ha det bra, hoppas ni mår bra och krya på er om ni också ligger hemma och är sjuka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *