Ny vecka!

http://oratorium.nu/wp-admin/post-new.php

Hej på er!

Är allting bra med er? Med mig är det toppen! Senast vi hördes var det måndag precis som idag, kanske är det något med måndagar och att skriva av sig lite, det känns som en slags nystart och jag blir mer produktiv på måndagar kan jag känna.

Anyway.. Jag har haft en bra helg, hur har ni haft det? Jag träffade bland annat en kompis i lördags som har varit ute och rest, så han hade mycket att prata om. Han har varit i Spanien och hälsat på en kompis till honom som nu bor i Barcelona och studerar. Han sa att dom hade haft superfint väder hela helgen och då blev jag lite avundsjuk med tanke på hur vädret här hemma i sverige sett ut den senaste veckan. Snö och slask.

Min kompis berättade att dom en kväll hade gått ut och ätit middag med hans kompis klasskamrater, tydligen finns det många bra restauranger i Barcelona men dom hade en favoritrestaurang som dom alltid brukar gå till. Min kompis berättade att han hade ätit något av det godaste han någonsin ätit, paella hette det sa han. Jag hade aldrig hört talas om paella innan men jag blev ganska sugen på att testa när han berättade om hur gott det var. Googlade lite och hittade några härliga bilder på stora paellapannor som man lagar maten i, det ser supergott ut. Nästan så man hade velat testa att laga det själv någon gång. Såg att https://www.paellapannor.com/ säljer paellapannor som man kan köpa och laga massa härlig mat i, kanske något jag ska våga prova på.

Min söndag var lugn och skön, jag passade på att handla inför veckan för vi har ganska mycket att göra på jobbet denna veckan. Så några matlådor blev lagade efter det, sen gick jag på en promenad och fortsatte kvällen med att kolla på min nya favoritserie, game of thrones. Ni kanske kommer ihåg att jag pratade om att jag ville hitta en ny bra serie att följa i december och jag hade några att välja mellan. Jag är glad att jag gav just GOT (game of thrones) en chans för nu är det svårt att slita sig från tv:n när man väl börjat se ett avsnitt.

Nu ska jag fortsätta äta upp min middag, kom nyss hem från jobbet och ska snart till föreningen på möte. Sen blir det väl att kolla på några fler avsnitt av GOT när jag kommer hem ikväll med. Hoppas ni får en bra vecka så hörs vi snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *