En riktig vilodag..

Dzień dobry och välkomna hit till mig på oratorium.nu.

Idag har jag faktiskt spenderat hela min dag inne i lägenheten. Har inte haft något som helst intresse av att ta mig utanför dörren då det har varit riktigt tråkigt väder hela dagen.

Vad är poängen och dra runt skorna och bli blöt i allt slask och snö?

Missförstå mig rätt jag har inget emot snön men när det har duggregnat hela dagen så är det inte speciellt vackert på stan.

Det blev heller inte något besök hos föreningen idag då jag som sagt inte ville gå ut idag utan idag har jag fokuserat på att bara ta det så lugnt som möjligt. Har försökt att hitta lite bra serier att börja kolla på och har faktiskt tagit fram några möjliga serier jag kan tänka mig börja kolla på.

Först och främst har jag hört mycket bra om en serie som heter game of thrones. Den kan bli något att sätta tänderna i. Sen snackas det mycket om Breaking Bad. Den har till och med mina vänner i föreningen tipsat om. Och till sist Sons of Anarchy som ska vara något ut över det normala. Så jag har lite att fundera över.

Idag har jag också tagit mig tid att läsa på om hembryggning av öl. Jag har några goda vänner som pysslar med detta i sina lägenheter och jag har sedan barnsben varit ganska fascinerad över denna process då min far alltid gjorde öl på juldagen. Och nu när julen närmar sig så skulle jag vilja göra samma. Jag skulle vilja dricka hemmagjort öl på jul. Det tycker jag känns som en fantastisk idé.

Jag har faktiskt redan nu beställt hem en del grejer från PGW som har ett stort utbud av tillbehör till detta, bland annat så har dem öl malt och en del nybörjare-kit.

Är väldigt exalterad över att få hem detta och prova innan jul så jag kan göra riktigt god och härligt skummande öl till jul.

Får hoppas att jag lär mig något men jag köpte ett startkit så jag hoppas det finns instruktioner med där.

Nu har jag inte rört mig ur soffan på hela dagen. Kanske är dags att ta en promenad ner till föreningen och se vad som står på agendan för dagen. Om det inte finns något för mig att göra där så går jag nog hem igen och väntar på paketet med bryggeri grejerna.

Det var allt för mig idag och jag hoppas ni får en riktigt härlig och skön helg!


Na zdrowie! 🍺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *