Sociala medier och jul på Liseberg

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, jag har varit lite förkyld det senaste men är tillbaka på benen igen. Det är full fart i bokhandeln eftersom det börjar närma sig jul, det är väldigt populärt med böcker i julklapp verkar det som, det är ju även black friday imorgon och det gör att folk är extra på hugget. Det är så roligt när det är mycket folk i butiken, mitt mål är ju att göra varje kund så nöjd som möjligt!

Precis som alla andra i det digitala samhället så finns vi på sociala medier, där visar vi upp nyheter och delar med oss av boktips. Nu när kassa systemet är uppdaterat och rullar felfritt så är nästa steg i utvecklingen att satsa mer på sociala medier och att lägga en ordentlig struktur för det. Vi har bokat möte med Redcarpet personal och är nyfikna på hur dom skulle kunna hjälpa oss. Själva bilderna och texten som ska publiceras kan vi ju ta fram själva, men det hade varit smidigt att få hjälp med hur ofta man ska lägga upp inlägg och på vilka tider. Som jag förstått det så kan man tydligen se statistik och analysera det för att bli bättre och synas mer. Jag tycker ändå att vi har väldigt mycket roligt att visa upp, både intressanta och bra böcker, men även mysig inredning och inspirerande miljö.

Någon annat roligt som är på gång är att vi i föreningen har bokat in att vi ska åka på Jul på Liseberg nästa helg. Det ska bli så himla mysigt! Det har nästan blivit som en tradition. Då går vi först runt på området och tittar på alla fina grejer, en del brukar köpa saker i dom små bodarna. Man dricker varm choklad, köper med sig lite julgodis hem och sedan brukar vi titta på showen på isbanan. Dom är väldigt duktiga dom som brukar vara med där! Nu hoppas vi ju givetvis på bra väder också, är det för mycket begärt att önska i alla fall lite snö? Vi får väl se om det hinner komma!

När det börjar närma sig jul ännu mer så ska vi på julbord med jobbet. Det känns som att det verkligen är inbitet i alla svenskar och när jag först hörde om detta blev jag väldigt förvånad för vi har inte alls något liknande i Polen. Men jag tycker det är kul med traditioner och jag gillar verkligen hur Sverige är runt jul. Att ha julgran och lyssna på julmusik, dricka glögg och titta på julfilmer är ett måste. Jag tittar till och med fortfarande på julkalendern. Undra vad den ska handla om i år?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *